♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Wednesday, 26 June 2013 8:48 am 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

  Last Day !! 

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarahkatuh...

Syukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnianya diberi nikmat yang tak pernah luak ne.. alhamdulillah sangat-sangat..bersyukur ! Moga Allah sentiasa memberikan kenikmatan yang tak terhingga ne dunia n akhirat..Aamiin Ya Allah.. Menghirup udara pagi yang nyaman..Subhanallah..bersyukur sgt jerebu da makin kurang kat taiping.. dengan keizinan Allah..hujan telah membasahi bumi.. syukur.. !!! ~

Okey, ari ne merupakan last day saya kat rumah.. lepas ne tau x la kan bila lagi cuti dan boleh balik n tido lama-lama kat rumah lagi..huhu...2 minggu berkurung dalam rumah..makan tido saja.. hehe.. but I'm still like ths.. never change.. huhu.. It's ok la..da usaha untuk naikkan berat badan namun kurang memberangsangkan.. pape pun bersyukur dengan apa yang dimiliki.. Alhamdulillah.. ~

Sepanjang cuti ne..rasa macam-macam ada..seronok, bahagia, sedih, kecewa dan macam-macam silih berganti..ntah pape la perasaan ne.. but now, hati neh rasa berdebar-debar sebab result akan kuar jumaat ne.. OMG !! Allah je tahu macam mana berdebarnya hati ne.. huhu.. dulu huhahuha sebab exam da lepas.. but now, huhuhuuuu sebab nak ambik result.. huaaaaaaa !! doakan yaya dapat result terbaik ok !! Tq ~

Akan memulakan langkah baharu sebagai seorang student sem dan tahun akhir.. " YA ALLAH.. permudahkan la urusanku dalam menuntut ilmu pengetahuan.. luaskan la peluangku untuk mencapai kejayaan dunia dan akhirat " Aaamiin Ya Allah... semoga Allah mabulkan segala doa dan hajat saya.. In Shaa Allah.. saya akan buat yang terbaik untuk kali yang terakhir ne.. berharap sangat sem ne adalah sem yang terakhir dalam hidup saya di TIC... saya ingin memulakan langkah baharu di tempat yang baharu In Shaa Allah.. ~

Pada member yang slalu msj n call thanks sbb selalu care dan tanya khabar.. alahai baru cuti kejap.. hehe.. alhamdulillah, masih ada yang mengingati diri ini.. kadang kala sengaja diri ini tidak membalas msg atau call.. sengaja ok ! sebab nak tengok sejauh mana rasa itu akan kekal.. alhamdulillah feedback sangat baik ! sangat terharu !! huhuhu ~

Lambat ? tapi, bukan yang terakhir.. masih ada ramai yang masih belum menjejakkan kaki ke Kolej.. so, I'm not the last person ok.. huhu..btw, rasa happy plak nak balik..walau hati ne rasa macam ada sesuatu yang akan tertinggal disini.. alahai...rindunya !! sabar yea..tak lama dah.. In Shaa Allah.. ~

Okey laaa..done..nanti kita story morry lagi...saya nak bersarapan dulu... panjang umur kita bersua lagi dalam entry yang baharu.. In Shaa Allah.. Doakan segala urusan saya dipermudahkan di dunia dan di akhirat.. saya juga akan mendoakan anda.. In Shaa Allah. Aamiin Ya Allah.. take care.. as salam.. ~



Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.