♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Tuesday, 23 July 2013 12:50 am 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

 I'm Still Here... 

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarahkatuh..

Hiiiii readers...lama giler tak update entry nee haaa...rindunyaaaaa...huhu...maklum laaa tengah bz dengan macam-2 event sepanjang Ihya Ramadhan ne la katakan.. tapi, seronok jugak dah nak abis sem dah ne... kena la aktif n libatkan diri dengan pelbagai aktviti kat kolej ne... tapi, dalam seronok-2 ne teringat n terasa jugak sedih sebab tak lama lagi akan meninggalkan kolej ne...dah nak abis stdy dah... tinggal lagi berapa minggu jer,.tu pun blum tolak cuti n sebagainya.. aduhai...dunia pekerjaan pula sedang menanti... ~

Akhir-akhir ne memang terasa sangat dengan mcm2 keadaan..ada yang merungsingkan, penat, tak cukup tido, n macam-macam...btw, still rasa happy sebab masih dapat bersama rakan-rakan.. thanks to all my dear friends sebab always make me happy n beside me..terharu sangat! ~

Alhamdulillah, Iftar dengan Warga emas dan selesai.. Iftar dengan Anak yatim pula akan menyusul 24 Julai 2013 ne.. OMG !! daaa tinggal berapa puluh jam saja lagi ne wey.. wohoooo...berdebar rasa hati.. moga segala urusan akan dipermudahkan ALLAH SWT... Aamiin Ya Allah.. ~

Hari ne merupakan hari lahir my dear mother.. OMG...sangat happy sebab jadi orang first yang wish... hehe.. mak dah tido tp msih jwab call anakdanya ne..hehe... rindu mak lagi...walaupun baru je balik jumpa... huhu...x pe x pe.. 2 Julai ne sy akan balik..yey ! cuti utk raya,.. x sabar nak shopping baju raya... ermmm seronoknyer... yehaaaaaaaa... hehe.. :D :D :D~

My dear ANS janji nak pakai baju raya sama lagi.. yehaaaaaa... lagi wat hati ne rasa tak sabar nak balik then kuar shopping... hopefully, masih ada masa untuk membeli belah.. hehe.. agak-agak nak tema warna ape yer... ermm masih difikirkan ne..  heheee.. ~

Jam dah nak dekat pukul 1 pagi, tapi diri ne masih di kolej menemani rakan yang sedang membuat latihan sketsa... orang penting ooo dalam lakonan itu..hehee.. * Ustazah mira.. :D berlakon dengan bersemangat yer.. ayat yang selalu dia ulang adalah ayat... (eh korang...wat per,..) padahal...dalam skrip...punya la panjang ayat dia.. ne cakap pnya la skit jer... muahahhahaa... lawak2x.... ~

OMG !! OMG !! OMG !! esok kuiz statistik...tapi, sy x stdy lagi...oooo Ya Allah..harap-2 la dapat jawab n ingat apa yang pernah belajar dalam kelas dulu.. huhuhu... doakan kejayaan saya yer untuk semester akhir n tahun terakhir pengajian sy di TIC ne.. OMG ! neves nak jawab exam final.. hehe.. moga sy dapat wat yang terbaik untuk mak dan abah saya... hanya kejayaan yang dapat membahagiakn dan mengembirakan mereka.. In Shaa Allah.. ~

okey lar..nanti sy free sy update entry lagi okey.. In Shaa Allah... Salam sayang dari yayaaaaaaaaa... Peace yooooo.. ~ 

Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.