♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Friday, 21 June 2013 6:43 pm 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

  Tiada batasan 

Assalamualaikum warahmatullahi Wabarahkatuh..

Alhamdulillah, daa dapat suntikan untuk dos kedua HPV..5 bulan lagi untuk dos yang terakhir..sakit ?? tak rasa masa kena cucuk..btw, lepas lama sikit lepas cucuk yeaa TERASA sangat... huuu.. balik-balik terus tido n agak lama jugak tido.. sengaja diri ne nak bermalas-malasan jap..tapi, pape pun everything ok.. Alhamdulillah.. thanks My dear ANS sebab bawakan pagi tadi..I  <3 You... ~

Hari ne terasa frust sangat-sangat sebab rasa banyak perkara yang tak dapat ditunaikan..Ya Allah.. ne benar-benar ujian Allah.. memang tak kuat !! Tapi, masih mencari-cari kekuatan.. masih menitik air mata hingga kini..tak tahu la kenapa.. yang pasti..rasa banyak je perkara terbuku dalam hati..dalam masa yang sama terpaksa berjauhan dengan ANS..kena semuanya tiba-tiba...terasa betul bila berjauhan dengan si dia..sedih tak terkata ! Ya Allah, mohon kekuatan darimu... ~

Menangis dan terus menangis..melayani perasaan yang bercampur baur dalam diri..terasa sangat.. Allah benar-benar menguji kekuatan diri ini...Ya Allah..kuatkan hambamu ini yang masih belum bisa kuat tatkala dugaan n ujian mendatang..sedih sangat mengenangkan si dia..kenapa dengan aku ni !!! Ditambah pula, Our planning was cancelled for last minute ! Berharap dapat luangkan masa bersama si dia..namun hampa ! Ya Allah..maka benarlah jarak ne mungkin lebih menguatkan hubungan kami.. ! ~

Dia tak salah...aku yang salah kerana terlalu berharap..berharap sesuatu yang tak pasti..namun kehampaan itu yang aku terima..terlalu meletakkan harapan yang tinggi..terlalu berharap akan dapat apa yang dihajatkan..lupa agaknya, Allah yang menentukkan segalanya.. Ya Allah.. Moga tabah n tenang hati ini.. sangat merinduinya... sangat-sangat...!!!!!! :'( ~

Dalam masa yang sama, menangis kesedihan kerana si dia jauh di mata..n diri ini juga mula terasa bersalah kerana tak dapat berjumpa dengan My BFFL eyja n teah ari ne.. maaf sangat tak dapat join outing ari ne dengan korang..seperti yang dimaklumkan tadi..semuanya tak dirancang n secara tiba-tiba..maaf sangat..moga Allah berikan lagi kesempatan untuk kita berjumpa di waktu yang lain..In Shaa Allah.. sayang korang sangat-sangat.. ~

Sesuatu perkara itu boleh mendewasakan seseorang..bukan mudah melalui jalan berliku..namun tak susah menghadapinya jika bersama Yang Maha Esa..kuatlah wahai hati ini..jangan sesekali putus asa.. sesungguhnya, kesabaran itu perlu untuk menghadapi setiap dugaan n ujian ini..berharap sangat moga Allah bukakan jalan untuk setiap yang berlaku.. In Shaa Allah.. ~ 

Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.