♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Sunday, 28 April 2013 9:47 pm 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

 Feeling..

Assalamualikum Warahmatullahi Wabarahkatuh..

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah yang Maha Esa..sungguh, dengan kemudahan yang diberi setiap yang dilakukan dapat dilaksanakan dengan baik dan sempurna..hanya menghitung waktu sahaja untuk melangkah kaki ke pintu dewan peperiksaan akhir.. tahukah anda bertapa saya tidak sabarnya ?? HAHA.. ~ Gembira dan terlalu bahagia menantikan saat-saat pengakhiran itu..yeaaa..saya akan meninggalkan tempat itu..dalam hati berbunga riang.. terselit satu perasaan gundah yang ntah datangnya dari mana..bohonglah kalau hati tak sedih..sob..sob.... hukhukhuk.. *tahan air mata.. ~ 

Selesai sudah melaksanakan kewajipan sebagai seorang Muslim..sambil-sambil membelek-belek laman muka buku n men-shared apa yang patut.. mengagahkan juga jari jemari ini menaip apa yang patut kat entry neh..huhu..bosannnn laaa....huh..tiba-tiba teringatkan assignment?? terlalu mencekam fikiran dan emosi.. *ayat apakah.. haha.. dahhh almost done... syukur laa... tapi, jangan terlalu seronok.. sebab masih ada saki baki yang belum selesai.. maybe ddalam 80% , semua menanti hari dan perlu dihantar..huhu... bukan bertangguh..tapi, mencari idea dan ruang untuk melaksanakan tugasan tersebut.. yeaa sukar...tapi, siapa tahu.. masing-masing mempunyai kemahiran dan cara mereka sendiri untuk melaksanakan tugasan yang diberi.. ~

Perasaan yang tak menentu sering kali menganggu emosi kita kan.. bab nee laa paling malas dan tak suka sama sekali wujud dalam diri kita..bukan apa..bila tiba-tiba rasa nak marah laa kan..mesti mood marah tue pada semua benda.. yer laa..dah tengah marah bukan senang woo nak cool balik... "take time" kotttt..hoho..pape pun dalam bab nak handle marah nee..kena banyak-banyak la istifar n sabaq naaa.... kita jangan dok ikut perasaan kita untuk kepentingan diri je..tapi, fikirkan juga orang lain disekeliling kita yer.. ~

Walauapa pun yang kita lakukan...fikir dulu..baik buruk semua tu..jangan main hentam jer.. kang tak pasai-pasai lain plak jadinya kan... better, tapis setapis-tapisnya setiap yang kita ingin lakukan tu.. fikir yer baik buruk apa pun setiap langkah kita tu..jangan sampai salah langkah yer.. :) ~

In Shaa Allah, kita bijak tangani Perasaan kita dengan baik.. jangan sampai ia memberi kesan pada diri kita n orang lain yer..ceriakan hati n diri yer... In Shaa Allah, bahagia n dapat elak segala masalah...  :)

Be happy, don be sad !




Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.