♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Monday, 29 April 2013 12:44 am 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

 Gelagat Si Pencuit Hati  

Assalamualaikum Warahmatulllahi Wabarahkatuh..

Sempat lagi nak mengarang tengah-tengah malam cam gini...sedangkan esok pagi n petang kelas kott.. aduhai...hopefully la tak terlambat eh.. huu..risau jugak.. ermmm..x ape x ape..selesai jee story morry kat c neh.. terus cabutt pi tidok.. sebab nak bangun awal lgi nak sahur.. cek nak pose sunat lor.. In Shaa Allah.. :) ! ~

Kalau nak bercerita tentang gelagat orang ne banyak...sangat banyak yang mencuit hati.. haishhh..usah cakap lee...dalam umah teman neh pun dah cukup dah de yang mencuit hati tiap-tiap hari...ibarat mereka tue happy good lucky lah... hehe.. hamboi-hamboi.. kadang-kadang seronok pulak layan kerenah depa yang terlalu membahagiakan tue.. ~

Betuii..time 2 orang tue x ade..sunyi plak rumah neh x de depa..walaupun ada 3 orang yang lain.. haishhh..jadi sedih suram laa pulak... eh eh.. diaorang baru gi kem 2 hari kay... dah rasa bosan sunyi giler... huu... sabar je laa... Boleh pulak text diaorang tanya balik bile.. *tak malu betuiii... hehe.. ermm..sunyi laa diaorang yang banyak ragam tue x ade... x tahu nak ngusik spe lagi...diaorang 2 orang tue pun rajin melayan eh.. suka plak kite kacau kacau diaorang hehe.. ~

kadang tue...tengah makan pun gelak-gelak sebab banyak pulak buat lawak.. haishhh...seronok laaa dengan diaorang walaupun baru kenai x sampai sebulan... kay-kay..sebenarnya diaorang tue junior saya..telatah diaorang betui-betui mencuit hati... hehe.. * ooohhh mira n nisa.. ~ Kadang-kadang saja ngusik nak negok akai diaorang tue cam ner.. hehe.. rupanya diaorang tu kaki lawak jugak.. sepatah cakap berpatah-patah jugak diaorang punya jawapan eh.. hehhee... tue la yang menceriakan hari-hari saya kat c ne sepanjang hari.. ~

Alhamdulillah sangat Allah hadirkan diaorang yang happy good lucky tu.. ada jugak yang mencuit hati hari-hari neh.. huhu.. semangat je rasa bila happy.. hehe.. hopefully ukhwah yang terjalin ne berkekalan dunia n akhirat In Shaa Allah.. ~ Setiap pertemuan pasti ada perpisahan...bile cite jek yang saya akan habis belajar dalam satu sem lagi.. diaorang macam sedih plak... *tersentuh hati jantung paru-paru saya neh... alahai...sedih laa pulak.. padahal kami beru jek kenai.. hukhukhuk..neee laaa silaturahim kerana Allah yang sangat berkesan dihati... ! ~

Satu sem menanti...dalam tempoh nee...hanya saat ini yang harus digunakan dengan baik..agar setiap kenangan yang ada bersemadi dengan baik n penuh membahagiakan.. In Shaa Allah..
Hemm..okey, mira n nisa korang jangan la sedih-sedih kay...kita kan kawan... walaupun baru kenai kita rapat dan sangat ngam kay... kak yaya nee bukan jenis yang mudah lupakan orang..kak yaya akan sentiasa ingat seseorang tue selagi dia ingat kak yaya dalam doa dia.. In Shaa Allah.. * sayang korang.. :) panjang umur kita jumpa lagi yer... never say goodbye ~ 

Ingat selalu dalam DOA !


Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.