♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Friday, 29 March 2013 1:51 am 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

  Bersama Si Pencuit hati 

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarahkatuh..

Okey..tiba masanya untuk menceritakan tentang apa yang berlaku hari ne kan...waktu macam ne la baru nak tulis entry..okey-okey...mengantuk tuuu cuba ditahan sebentar untuk menyelesaikan segala misi yang terpendam dibenak ne untuk tatapan korang...huhaaa.. ~

Hari ne sekali lagi anak sedara aku teman dirumah..okey-okey..nama dia lee..nama penuh tue biarlah rahsia..hehe..sepanjang kat rumah neee dengan dia...dia asyik main game jer...makan tido pun dengan game la budak neee cite dia..game ape..jap-jap Galaxy Life jap-jap Super Farm la bagai.. hoho.. ikut siapa tah... * x nak ngaku.... :P heee... ~

Dia sangat mencuit hati, jantung n paru-paru aku..sebabnya..sepatah aku cakap..dua tiga empat sampai sepuluh patah dia menjawab..haishhh..kalau dijawab benda yang ditanya tak pe..ne dia jawab cara humor dia lah...alahai...pecah perut dibuatnya layan budak kecik nee.. hoho.. ~

Memang seronok laaa layan telatah si lee nee... haishhh...mesti mak dia sunyi kan dia x de kat rumah... sebabnya, dia ne memang banyak cakap.. dia jugak banyak je benda nak buat..even dia main game pun masih berkomunikasi dengan orang lain pakej sekali dengan lawak dia yang tak kering gusi dibuatnya.. alahai...* tolong laaa faham..mak su hang ne lee dah x larat nak gelak.. kikiki... ~

Maksu : Lee meh tengok baju acu ne..baju ne abg amir beli dulu..tapi acu jarang pakai.. :)
Lee : mana ? ooo..kenapa acu tak pakai..
Maksu : Sebab da kecik..lee tengok ne..kincing ne abang bagi...lee nee gambar acu dulu.. lee cantik tak baju ne..lee tolong acu kemas baju jap..lee tolong buang sampah ne..* lee itu dan lee ini... * pening dia.. hehe
Lee : apa dia acu tak dengar? * sambil wat muka pura-2 tak dengar n wat-2 baring sambil pejam mata.
Maksu : haishhh budak nee..saja tau..wat-2 x dgr plak..meh c ne nak ckp balik..
Lee : *terus tido n wat x dengar.. hoho * kejamnya diaa.
Maksu : %$#*@!? *lee-2...huhuuu..tolong laaa...

Tapi, dilayan aje laa telatah dia neee..bila lagi nak rapat dengan dia as maksu n ank sedara..kiki..untung-untung..dia da besar..leh jadi pengapit aku.. kiki... * apa punya maksu daa.. hehe.. ke situ pulak yang difikirkan.. hehe.. saja je.. gurau manje.. k puih ! :D ~

Dalam duk happy, de je yang wat x happy... but, it's okey..yaya da leh atasi.. In Shaa Allah.. malas laa nak diikutkan perasaan ne..tah pape jer bila dilayan perasaan yang tak menentu neh.. hoho.. harap-harap mampu bertahan n still kuat walaupun banyak dugaan mendatang..sabar ye yaya.. In Shaa Allah.. ~

* Okey, mulai sekarang saya nak bebas dari perasaan yang tak menentu..hopefully saya kuat.. In Shaa Allah.. :Aamiin Ya Allah.. :-)

Inilah budak yang humor dan banyak songgeh..                                                                                                                                     * abaikan maksu dia yang senggeh cm gitu kay . hehe




Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.