♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Thursday, 11 October 2012 12:25 pm 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

 ada-ada jeee 

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarahkatuh..

Alhamdulillah, murah rezeki saya hari ne bila lecture yang dikasihi belanja brekfst pagi ne.. hehehee..moga murah la rezeki dia lagi yeee.. InsyaAllah.. ari ne kelas habis awal.. so..bleh la rehat sikit.. sebab malam ne de usrah lak.. x ape x pe.. kita ne sebenarnya jangan asyik nak kumpul ilmu dunia je.. ilmu akhirat pun kena cari jugak.. sebagai bekalan kita suatu hari nanti... (^__^)..

oraitttt...seronok, seronok jugak kan...bila teringat tentang exam plak.. rasa macam belum ready jee lagi laa... huhuhu... segala note yang ada pun belum dibuka n dibaca sedalam-2nya.. bila buka buku mula la rasa malas laa... mengantuk laa... study pun kejap-2 jee... macam mana nak naikkan pointer sem 4 neh.. huhu... pening2x... :( agak2x.. bleh jawab x ekkk ??? huhuhuhu... harap-2 laa bleh jawab nanti...

Bila tengok orang study.. hati neh bukan tak nak study.. nak3x... tapi... biasa la kalau buka jeee buku macam2 plak yang difikirkan, dilakukan..huhuhu.. bila buka muka buku tak de plak mcm neh.. x faham betul laaaaa... adussss....huhuhu...

Rasa macam nak berubah.. tapi, kenapa still same je.. adusss... kemalasan yang wujud dalam diri ne kena cepat-cepat hapuskan sebab menyusahkan diri jeee... huhu..

* Ya Allah.....tolong laaa.... :(



Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.