♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Tuesday, 9 October 2012 11:29 pm 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

   Macam-2 adaaa  

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarahkatuh..

Terasa sakit pulak hati kita neh bile tunggu line neh asyik loading..loading n loading jeee !!! hampir-2 diri neh give up nak menunggu..huhuhu...tapi tak ape..sekarang line dah baik.. sayang kat DIA !!!! hehe.. oraiittt... jum sambung storymorry tentang post sebelum neh tu...

Bukan apa..sebenarnya kepala neh dah pening dah duk pikir semua-2 tu..macam rumit jee rasa.. tapi.. tak ape la.. kena selalu ingat yang setiap masalah tu ada jalan penyelesaiannya.. stay cool n sabar ye yaya !! :D sabar-2 jugak..sejak akhir-2 neh..banyak pulak perkara yang nak difikirkan..tentang itu tentang ini..kadang- kadang rasa macam batu yang dah menhimpit diri je.. tapi..tak boleh salahkan sape-2.. semua neh Allah dah tentukan.. apa yang penting kena sntsa redha, sabar n bergntung pd Allah.. Jgn tersasar sudah !!!

Tengah duk asyik story-2 kat c neh, sakit pulak perut kiter ni adoi,, huhu.. Ya Allah...x ape demi blogger tersayang,, tahan sat yerrrrrr.. dia punya pulas.. tudiaaaaaaaaa... 360 darjah tu... huhuhu.. sakitnya.... sabar-2.. bila sengugut cm neh la... :(

Alamakkkkkak, hitung punya hitung.. bape hari je lagi dah nak exam mid term laaa !! mula la kepala neh nak kena paksa untuk menelaah segala nota-2 yang ada.. huhuhu.. cian3x... pape pun.. harap2 dapat wat yang terbaik nanti.. InsyaAllah.. aamiin.. tolong laa doakan yer... tq... hehe

Lepas exam..ape lagi CUTI laaa... hehe.. bila duk rumah... mula la memikir mana nak gi.. ye la kalo dah kaki berjalan tu jangan la nak kata pape laaa okeyyyyyyyyy.. hehe.. tak sabar nak bercuti.. jumpa member-2 kat sana... perhhhhhhh.. lepak secret recipe , old town pun besttttt... paling sonok lepak katttt hotel panorama.. perhhh teringat chicken chop n ice blended choc n air tembikai yang sedappppp gler tu.. huhuuhuhu... :D sabar3x...

* Tak sabar pulak rasanya hati neh bila memikirkan semua tu hehe.. oraittttttt... pape pun sebelum nak tempuh hari tu,,, kena kuat n sabar dulu jawab exam yer,,, pas tu kita enjoyyyyyyy !! hehe... :D


Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.