♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Saturday, 22 September 2012 8:32 pm 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

 Rindu lahhhhhhh.... 

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarahkatuh..

Wahhhhh, da lame plak tak update blog ne.. fuhhh3x.... dah penuh ngan habuk da neh habaq hang... hehe... rindu plak nak membebel kat c neh.... rindu plak nak tulis mengarut- garut kat c neh.. oraittttttt... pertama skali.. sorry laaa.. saya bz laaa... bz wat apa ntah... hihi... sbnrnya ada je mse.. cuma mood nak menulis tu tadak... so..nak wat cm ner... okey... okey... lepas neh saya akan belajar membahagikan mse ngn betul yer.. hehe.. berapa kali nak belajar ntah.. praktikkannya idok... hehe.. lantak lah.... janji happy !!! hehe...

Rasa rindu plak nak storymorry kat c neh... ye la... bz... apa boleh buat... ermmm.. x ape.. jom start gosipppp... hehe... kaki gosipppp ye... diam-diam suda... :D sebenarnya kan.. mid term dah tak lama je lagi neh.. tapi bleh je wat dek lg n wat main2... adui... cam ner nk naikkn pointer neh... huhu... nak stdy pn.. ntah nk stdy ape... main2 je banyak.. ape kesssssssss ??!! jenuh la nak bersoal jawab nanti ngn mak abah,, pasaipa dapat cam ne.. pasaipa pasaipa pasaipa.. pening-pening... huhuhu... note pun tak lengkap.. n tak faham langsung apa yang yaya belajar... nampak je kacang lodek.. tapi.. mak aiiiii.... sendri mau tau r soalan tu cm ner... bm or bi sme je... huhuuhuhuuhuuh....

selain risaukan mid term neh.. sebenarnya, risaukan benda lain jugak... ermmm... ntah macam mne nak luputkan dari ingtan eh... jeng3x... ??? ermmm... tips please... huhuhu....

Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.