♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Sunday, 12 August 2012 8:34 pm 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

 Serentak 

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarahkatuh..

satuuuuu....duaaa.......tigaaa......hah ! tiga biji durian je yang ada kat umah mak jemah skang neh.. mana cukup pak meon nak makan ney... mau..... mau laa dalam lima biji sekali gus dia telan.. hahaha... kalau lima biji pun dia boleh telan.. kalau kasi dia seguni pun ntah-ntah dia telan juga kot.. hahahahaha.. hantuuuu durian kotttttt  !! okey..  cukup-cukup..  kang mrah pulak mak jemah kang asyik usik pak meon dia je.. haha sudah-sudah , asyik-asyik dengan mukadimah yaya yg panjang melebar..hah ! kau ada ??! heheee..okey..ne baru duk merapu merapan.. nak story morry ne lgi panjang melebar habaq hang.. bape hari tak update neh...jari jemari ne duk ketaq-ketaq jer...huhuhu...  dah-dah..jom dengar yaya membebel...

sekarng neh perut tengah kenyang sebab tu rsa senang hati je neh..haha..mood bahagia pun mari..nak dijadikn cerita..bape hari neh asyik rasa tak de mood jer..ermm....tak tau la nak story macam mna..sebabnya.. banyak benda yang duk ada dalam fikiran neh..jap jap fikir hok neh.. jap jap fikir hok tu..hai poning-poning...tak apa la,esok-esok okey la tu..selesai sat story benda neh..

Benda lain pulak....hai..duk main dalam kepala ne kan..satu bab lagi yang tak tercatat dalam mana-mana buku teks sekolah..semalam..sorang member neh ada la kasi dia punya nsihat skit..okey..bkal kauselor la katakan... ermm..betul jugak kata dia...apa yg betulnya ?? ishhhhh..cer sabaq sattttt...okey...dia cakap..dia tengok sorng member dia neh...ada tabiat yang semacam sikit..hemm..tabiat ???! aah, tabiat..tapi macam agak pelik jugak lah..sebab dengan semua orang yang dia kenal dia cuba untuk ambil tempat..ermm...maybe dia nak rapatkan silaturahim kot... hehe...

Bagusssss laaa kan...tapi yang jadi persoalannya....macam tak dapat nak dibezakan je antara orang tersayang dengan sesoarang yang dia nak sambung silaturahim tu....alahai !! mcam mana tu....heh.... agak-agak laaa der.. kita neh...hdup dengan hati dan perasaan.. tak ke orang yang dia sayang tu terasa cemburu even pun dia rapat dengan member dia sendiri..ermmm...terfikir sejenak.. kalau-2 la jadi kat yaya plak macam tu..sorry to say lah... bye-bye...sebabnya yaya malas nak fikir n yaya rasa kan.. macam tak ada beza lngsng la antara dua org tu.. kalau ramai-ramai sangat... tak ke pening kepala nak jaga hati diaorang semua ?? mungkin dah terar kot.... tak pa la..tak mau cakap pape... hahahaa...cum;'a pelik n terasa nak fikir sat..bleh ke ekk.. entah laaa.. hahaa... hopefully...tak jadi kat diri saya !!!! huhuhu.... kayyy laaa sampai c neh je lah nak membebel , kalau nak story banyak-banyak lagi wei bayorrrr lah... hahaha : D

Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.