♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Saturday, 12 October 2013 7:13 pm 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

  Oohh People's

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarahkatuh..

Alhamdulillah, masih mampu untuk mencoretkan sesuatu diruangan ini.. syukur ke hadrat Allah kerana memberikan nikmat kesihatan tubuh badan yang sihat, cergas, cerdas dan kuat.. Moga dipanjangkan nikmat ini hingga ke garisan penamat nanti.. In Shaa Allah.. ~

Let's intro the title.. Sometimes we talk about people..who's not agree with us..about our attitude , appearances , words n many more..don't know why we always in blamed..once time, also they always anti with us.. why ? if u don't like to talk, to hear to whatever u want.. please respect others people..respect the others people contention.. don't make us hate u with ur behavior.. NOTE ! ~

Sering bercakap perkara-perkara yang tidak sepatutnya, hello..kenapa semua nak publish ? kadang-kadang kita kena fikir masak-masak sebelum nak berkata-kata n also before we publish something to make everyone knows..bukan apa, sometimes tu.. buat jatuh air muka sendiri..n everyone pun akan judge kita tanpa kita sedar..hakikatnya..mungkin kita tak terfikirkan sesuatu tu terjadi..tp, disebabkan attitude td tu yang tak sepatutnya..maka terjd la mcm2 perkara..that why, jgn ikutkan rasa hati..esp. ketika marah or whatever.. ~

One more, tak faham kadang-kadang with others people yg suka " Jaga tepi kain orang + tayang itu ini " .. Motif ?? don't why.. sometimes rasa kan arghh kenapa ada orang mcm ne.. sometimes lah ! but now, everything okey..sbb dah terbiasa gamaknya..muahaha.. hopefully, x kan terikut la dgn attitude seperti itu td.. aduhai..annoying giler rasanya.. ~

Haaa, something more before I forget..ada juga manusia yang jenis pentingkan diri n sanggup buang member-member yang daa lama bersama dia.. first, sanggup unfriend kat facebook or unfollow in twitter or many more.. motif ?? senang nak kutuk or mengata-gata ek ?? HAHA ! x faham kenapa ada orang mcm ne wei.. Sometimes, I like to see how long she/he will keep the secret and blame other people with something they do.. ~

Today, mmg terasa nak publish ttg people yg byk ragamnya yeahh..da lama perhatikan sebenarnya..nothing to judge..but something to share.. no worries..I never put the person name here.. itu da melampau..I'm not kind of person okay.. It's just for sharing in not more than that.. okey..I think it's enough maybe..Stop sharing n stop thinking abt ths people.. :) ~ 

Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.