♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Tuesday, 23 October 2012 1:10 am 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

   ..Happy sangat..  

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarahkatuh..

Hari ne rasa seronok sangat sebab pagi-pagi lagi dah boleh tersenyum lebar bila bangun-bangun jee dari dibuai dengan mimpi yang indah,tiba-tiba si dia tersayang daaa hantar pesanan ringkasnya yang tertulis" I miss you baby " dan hari neh plak dia sendiri nak teman gi saloon.. heheee... rasa macam mimpi sampai ke bintang plak... selalunya dia sibuk dengan kerja-kerja dia yang tak pernah-pernah habis tuuu.. (^__^)...

Tapi kan rasa kesian sangat kat dia sebab kena tunggu lama-lama masa kat saloon petang tadi...tapi dia sikit pun tak pernah merungut or marah-marah.. ekspresi wajah dia tenang n masih kelihatan ceria jeee...saya pulak yang susah hati..risau laa mana tahu dia terkejar-kejar nak siapkan kerja dia lagi..daaa berulang kali saya ucapkan maaf maaf maaf tau sayang.. tapi kan dia still cool ajeee... hehee.. alhamdulillah..beruntung n bersyukur sangat sebab bersama dengan si dia ANS.. (*__*)...


* I will never stop loving u My Dear Sweet Heart ANS . InsyaAllah.. semoga Allah panjangkan jodoh kita ANS... Aamiin Ya Allah..







Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.