♥ Silent Blogger ♥

★ ★ ★ ★ ★
Sunday, 5 August 2012 5:48 pm 0 Comment Laa ♥

As salam uolss..Jom terjah entry saya.. ~

   ? ? ? ? 

Assalamualikum Warahamatullahi Wabarahkatuh..

Okey , rasanya dah lama x update blog ne..hehee..bila dtg time rajin , rajin je jari jemari ne menaip apa saja yang bermain dalam fikiran..sbnrnya..rasa malas yang ada dalam diri yang membuatkan blog3 ne terabai jp.. hehe..okey2..dah2 la tu..kang byk lak yng dictekan.. :D wah3..kat luar sanagelap.. baru kul 5.40 pm..ye..nak hujan..bestnya..dah lama x hujan lebat3...hehe..org kata sedap tido..tido aje..alahai..penat la duk umah asyik tido je..kan best klo keje ke wat sesuatu yang tak membosankn..kan bagus..huhu..hari ne dah puasa yang ke 16 dah..kejap je kan ?? hanya tinggl lg bpe2 hari je lg..persiapan raya ? ouchh..smua tu belum ready lg..nanti2 la..cehhh...awal lagi la..smua org smua duk sibuk shopping skg..nak raya dh kut..hehe..sabr2.. awai lg..nanti2 shopping la smpai lebam naa...banyak bnda nk beli ne..huhu..hrap2 apa yang dicari nanti akan ada la..klo x de..mmg rsa x sempurna..huhuhu..sekejap je rasa bulan ramdahan kan..habis2 je ramadhan dah syawal..lps tu..apa lagi.. BALIK IPOH !huhu..cuti dah habis..sempat raya seminggu je kat umah ne..oke.. jadilah, sbb dah dapat puasa sebulan kat rumah tnpa gangguan..alhamdulillah..orang lain gaduh nak balik..cian dpa..x pa naa...nti raya raya aw..huhu.okey laa..kat luaq sana tu duk berdetam detum dah..risau cekk..huhu.. daaa ~

Terima Kasih daun keladi, lain kali singgah laa baca story morry lagi.. ~
The Big Boss



As Salam n hello Chingu,
I'm Yaya ANS, 25 March 1993 ,
Sweet 20 n from Taiping, Perak..
Berusaha, Berjaya dan terus berbahagia
bersama impian dan cita-cita diri ini !

Find Us :

♥ Maaf, Saya sedang busy dengan tugas baharu sbg seorg pekerja yg ohsem ! Tinggalkan Note di Chat yea hihi ♥ !! ~

Let's Talk !









Appreciation


The Skin By : Mrs Af
Edited : Yaya ANS
Best Partner: Sue Suhada
Best Partner: Eyja Joe
Best Partner: Sue Suhada 2
Best Partner: Syafinah
Best Partner: Nisa

All rights reserved ® SITI ROHAYA FITRI.